Fabrikant van tuinhuizen

Je zoekt een ervaren fabrikant van houten tuinhuizen, chalets, garages en carports? Massico is al meer dan 40 jaar de specialist in houten bijgebouwen en constructies voor in de tuin. Ontdek ons ruime aanbod en bekijk onze talrijke realisaties bij tevreden klanten.

Houten constructie in de tuin

Een houten constructie of bijgebouw geeft steeds veel meerwaarde aan een tuin. Zeker wanneer die op maat wordt gemaakt en dus helemaal in de omgeving past. En daarvoor kan je rekenen op de jarenlange expertise van Massico.

Wij ontwerpen niet alleen op maat, wij fabriceren onze tuinhuizen en andere constructies ook zelf. Daardoor kan je als klant rekenen op kwaliteit van A tot Z. Wij ontwerpen, produceren en installeren indien nodig ter plaatse. Zo ben jij zeker van de allerbeste materialen en opvolging.

Natuurlijk staan we je ook graag bij met (technisch) advies bij jouw plannen. We bekijken samen met jou welke houten tuinconstructie we kunnen realiseren en sturen bij waar het nodig is. Hout is een materiaal met veel mogelijkheden, maar we moeten bij de productie natuurlijk ook rekening houden met mogelijke beperkingen.

Hout van topkwaliteit

Voor onze houten constructies werken we enkel met hout van topkwaliteit. Daarom kiezen we bij Massico resoluut voor Rode Noorse den. Een houtsoort die makkelijker te bewerken is dan veel tropische soorten en die bovendien op ecologische wijze wordt verbouwd in Noord-Europa.

Omdat we ons hout met een ecologisch middel impregneren wordt het nog duurzamer en worden schimmels en schade door vocht of insecten geweerd. De buitenkant is makkelijk te behandelen om een extra lange levensduur te garanderen.

Wil je je houten tuinconstructie ook langs de binnenkant behandelen en isoleren? Dat kan natuurlijk. Zo kan je in je chalet of poolhouse zelfs extra woonruimte voorzien.

Fabrikant van houten tuinconstructies

Wie voor ons kiest als fabrikant van houten tuinconstructies kan niet alleen rekenen op onze jarenlange ervaring, we blijven ook vandaag voortdurend innoveren om steeds efficiënter en duurzamer te produceren. Massico werkt in de eerste plaats voor professionele afnemers. Door met ons samen te werken kan je voor jouw klant complete projecten uitvoeren die voorheen onmogelijk waren.

Of het nu gaat om een dierenhok op maat of een hele chalet, voor een fabrikant van tuinconstructies ben je bij ons alvast aan het juiste adres. Meer weten over wat we voor jou kunnen doen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Over Massico Image

Over Massico

Massico is gepassioneerd door bouwen met hout. Met veertig jaar ervaring, gedegen vakmanschap en vele tevreden klanten in binnen- en buitenland staan wij borg voor duurzame producten op maat. Wij werken exclusief voor tuinaanleggers, tuincentra, schrijnwerkers, aannemers, chaletparken, campings en andere professionelen.

Over Ons    Contacteer ons

Diensten

 • Aanvraag

  U legt uw wensen voor. Gaat u akkoord met ons prijsvoorstel, ontvangt u een fabricatieplan ter nazicht.

  Meer Info
 • Fabricatie

  Wij gaan aan de slag en vervaardigen het product. We respecteren de termijnen in de mate van het mogelijke.

  Meer Info
 • Eindproduct

  Wij doen een laatste controle. Het eindproduct kan afgehaald worden. U kan gaan bouwen!

  Meer Info

Contacteer ons!

Gratis prijsofferte? Meer informatie? Wij zijn altijd bereikbaar!