Fabrikant paardenstallen

U zoekt een fabrikant van paardenstallen? Welkom bij Massico! Wij leveren al vele jaren maatwerk in houten constructies. Wij kunnen vele soorten dierenhokken fabriceren, waaronder paardenstallen. Onze stallen worden gemaakt met duurzame rode Noorse den.

Massico onderscheidt zich door het volledig werken op maat van de klant. Wilt u eenvoudige stal met drie wanden voor een paard? Geen probleem. Of wenst u een lijn met tientallen aangesloten paardenstallen? Ook dat kan. Bij de constructie denken wij aan het comfort van zowel paard als eigenaar. Dit betekent winddichte stallen die probleemloos kunnen worden gereinigd.

Houten paardenstal maken

Hoe maken wij een houten paardenstal op maat? U vertelt ons uw wensen of stuurt ons een schets. Wij bezorgen u dan een prijsofferte. Gaat u akkoord, werken wij de plannen verder uit. Al het hout wordt op maat gemaakt. Wij proberen altijd de termijnen te respecteren. Als het eindproduct klaar is, kunt u de paardenstal zelf opbouwen en plaatsen. Wij leveren niet alleen de tekeningen, ook het klein materialen zoals winkelhaken en nagels ontbreekt niet.

Hout voor paardenstallen

Massico geeft de voorkeur aan rode Noorse den. Dit is een zeer duurzame houtsoort afkomstig uit de bossen van Finland, Rusland en Zweden. Rode Noorse den wordt door ons ecologisch behandeld om het resistent te maken tegen schimmels en insecten. Het hout heeft een hoge dichtheid en is zeer stevig. Het kan na plaatsing verder behandeld worden om de duurzaamheid te vergroten.

Behalve voor paardenstallen kan rode Noorse den worden gebruikt voor hondenhokken en andere dierenverblijven, en tevens voor tuinhuizen, garages, carports en zelfs hele woningen.

Fabrikant van houten paardenstallen

Als fabrikant van houten paardenstallen op maat beschikt Massico over vele jaren ervaring. Wij werken enkel voor professionelen die kwaliteit herkennen en waarderen. U vindt onze afnemers in binnen- en buitenland. Bent u op zoek naar een fabrikant van paardenstallen, contacteer ons dan voor een offerte.

Over Massico Image

Over Massico

Massico is gepassioneerd door bouwen met hout. Met veertig jaar ervaring, gedegen vakmanschap en vele tevreden klanten in binnen- en buitenland staan wij borg voor duurzame producten op maat. Wij werken exclusief voor tuinaanleggers, tuincentra, schrijnwerkers, aannemers, chaletparken, campings en andere professionelen.

Over Ons    Contacteer ons

Diensten

 • Aanvraag

  U legt uw wensen voor. Gaat u akkoord met ons prijsvoorstel, ontvangt u een fabricatieplan ter nazicht.

  Meer Info
 • Fabricatie

  Wij gaan aan de slag en vervaardigen het product. We respecteren de termijnen in de mate van het mogelijke.

  Meer Info
 • Eindproduct

  Wij doen een laatste controle. Het eindproduct kan afgehaald worden. U kan gaan bouwen!

  Meer Info

Contacteer ons!

Gratis prijsofferte? Meer informatie? Wij zijn altijd bereikbaar!