Fabrikant garages

Massico is fabrikant van houten garages. Wij leveren al het benodigde hout voor garages aan professionelen in de bouw. U kunt één garage bestellen, maar ook twee, drie, tien, honderd (of meer) aan elkaar. Elke bestelling is bij ons maatwerk. U bouwt de garage nadien zelf op.

De houten garages van Massico onderscheiden zich door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Wij kiezen, gesteund door jaren ervaring, voor rode Noorse den als houtsoort. Dit hout staat garant voor uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Garages op maat

Massico levert als fabrikant van garages enkel maatwerk. Dit betekent dat u als klant een schets overlegt, of ons vertelt wat u wenst. Wij maken een gratis prijsofferte. Gaat u akkoord, volgt een plan dat de details verder uitwerkt.

Haast alles is mogelijk, mits het om houten garages gaat. U kunt kiezen uit meerdere poorten: een kantelpoort of een dubbele poort, of een sectionele poort. In de wanden kunnen ramen worden aangebracht. Deze moeten wel rechthoekig zijn. Een extra deur is mogelijk. Andere opties betreffen het dak. Ook daarin zijn diverse varianten mogelijk, zoals een zadeldak en een plat dak. Er zijn meerdere plankdiktes waarmee wij werken: 28, 34, 45, 56 en 68 mm. De dakplanken zijn 22 mm.

Hout voor garages

Massico fabriceert al het hout voor uw garage, perfect op maat. Hiervoor gebruiken we rode Noorse den, een duurzame soort uit het uiterste noorden van Europa. Rode Noorse den kenmerkt zich door een zeer hoge dichtheid, wat het hout bijzonder geschikt maakt voor de bouw.

Wij impregneren het hout met een ecologisch product om het resistent te maken tegen schimmels en insecten. Als de houten garage geplaatst wordt kan deze worden behandeld en geverfd.

U zoekt een fabrikant van garages?

Massico heeft vele jaren ervaring als fabrikant van garages. Een snelle service, soepelheid en maatwerk zijn voor ons belangrijke waarden. Contacteer Massico vandaag nog als u hout voor een garage wenst.

Over Massico Image

Over Massico

Massico is gepassioneerd door bouwen met hout. Met veertig jaar ervaring, gedegen vakmanschap en vele tevreden klanten in binnen- en buitenland staan wij borg voor duurzame producten op maat. Wij werken exclusief voor tuinaanleggers, tuincentra, schrijnwerkers, aannemers, chaletparken, campings en andere professionelen.

Over Ons    Contacteer ons

Diensten

 • Aanvraag

  U legt uw wensen voor. Gaat u akkoord met ons prijsvoorstel, ontvangt u een fabricatieplan ter nazicht.

  Meer Info
 • Fabricatie

  Wij gaan aan de slag en vervaardigen het product. We respecteren de termijnen in de mate van het mogelijke.

  Meer Info
 • Eindproduct

  Wij doen een laatste controle. Het eindproduct kan afgehaald worden. U kan gaan bouwen!

  Meer Info

Contacteer ons!

Gratis prijsofferte? Meer informatie? Wij zijn altijd bereikbaar!