Fabrikant chalets

Massico is fabrikant van chalets. Wij leveren maatwerk: u bestelt bij ons al het hout voor uw chalet, op basis van uw wensen. Voor de fabricatie gebruiken wij rode Noorse den, kwaliteitshout uit het hoge noorden. U kunt het chalet nadien met onze tekeningen erbij snel opbouwen.

Massico werkt voor professionelen, waaronder chaletparken en campings. U kunt meerdere chalets in een keer bestellen, maar ook afzonderlijk. Het is mogelijk om ze geschikt te maken voor permanente bewoning.

Houten chalets op maat

Bestelt u een chalet, dient u eerst afmetingen en vorm te bepalen. Massico maakt zowel kleine, middelgrote als zeer ruime chalets. Aaneengeschakelde huizen kan ook.

Als het gaat om ramen en deuren, bent u eveneens vrij in uw keuze. Wij kunnen ramen en deuren in vele typen leveren. De enige beperking is dat ze rechte hoeken moeten hebben. De raamkozijnen mogen van hout zijn, maar ook van pvc. We kunnen de ruimte ook uitsparen zodat u uw eigen producten plaatst.

Massico fabriceert elk chalet op maat, volgens het blokhutsysteem. De plankdiktes variëren en worden met u afgestemd. Een kwalitatieve, duurzame oplossing staat voorop. Wenst u een chalet voor permanente bewoning, passen we de isolatie van daken en wanden hierop aan.

Rode Noorse den

Onze constructies in hout maken wij van rode Noorse den. Dit is een ecologisch verbouwde houtsoort uit het uiterste noorden van Europa. Voor elke gekapte den wordt een jonge teruggeplant. Wij prefereren rode Noorse den boven vurenhout omwille van de hogere resistentie. We dompelen het hout onder in een ecologisch product om het bestand te maken tegen insecten en schimmels. Nadien kan het naar eigen inzichten verder behandeld worden.

U zoekt een fabrikant van chalets?

Onze chalets staan in binnen- en buitenland. Met intussen veertig jaar ervaring als fabrikant van chalets, zijn wij er zeker dat wij ook uw project tot een succes kunnen maken. Zoekt u ook een tuinhuis op maat, of een houten garage of carport, dan bent u bij ons eveneens juist.

Over Massico Image

Over Massico

Massico is gepassioneerd door bouwen met hout. Met veertig jaar ervaring, gedegen vakmanschap en vele tevreden klanten in binnen- en buitenland staan wij borg voor duurzame producten op maat. Wij werken exclusief voor tuinaanleggers, tuincentra, schrijnwerkers, aannemers, chaletparken, campings en andere professionelen.

Over Ons    Contacteer ons

Diensten

 • Aanvraag

  U legt uw wensen voor. Gaat u akkoord met ons prijsvoorstel, ontvangt u een fabricatieplan ter nazicht.

  Meer Info
 • Fabricatie

  Wij gaan aan de slag en vervaardigen het product. We respecteren de termijnen in de mate van het mogelijke.

  Meer Info
 • Eindproduct

  Wij doen een laatste controle. Het eindproduct kan afgehaald worden. U kan gaan bouwen!

  Meer Info

Contacteer ons!

Gratis prijsofferte? Meer informatie? Wij zijn altijd bereikbaar!