Fabrikant carports

Massico is fabrikant van carports. Wij leveren al het hout voor carports op maat, zodat u of de gebruiker het eindproduct zelf kan opbouwen. Bij de fabricatie van onze houten carports kiezen wij voor rode Noorse den. Dit is een duurzame houtsoort met een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. Wij leveren uitsluitend aan professionelen. Dit doen we inclusief klein materiaal en opbouwtekeningen: alles compleet.

Houten carports op maat

Massico is een fabrikant van carports die zich onderscheidt door maatwerk. U vertelt ons als klant uw wensen of stuurt ons een schets. Op basis daarvan doen wij een voorstel.

Bij de constructie van een carport zijn er diverse opties. Zo zijn er uiteenlopende plankdiktes mogelijk. U kunt kiezen tussen een plat dak, een aflopend dak maar ook een zadeldak. De dakbedekking wordt hierop afgestemd. Het is mogelijk om één carport te bestellen, of een hele rij aaneengesloten carports. Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Elke bestelling maken wij uniek voor u. Zo bent u verzekerd van een eindproduct dat precies aan uw wensen voldoet.

Rode Noorse den

Massico gebruikt exclusief rode Noorse den als basismateriaal voor houten carports. Dit type hout is afkomstig uit het noorden van Zweden, Finland en Rusland. Vanwege de kou groeien de dennen langzaam. Dit geeft het hout een grote resistentie en een hoge dichtheid. Een duurzame houtsoort, dus, die wij verkiezen boven vurenhout.

We zorgen er ook voor dat het hout resistent wordt gemaakt tegen insecten en schimmels. Hiervoor gebruiken we een ecologisch product op basis van water.

Fabrikant van houten carports

Massico is al vele jaren fabrikant van carports. Ons maatwerk wordt zeer gewaardeerd door onze klanten die regelmatig terugkomen. Neem zeker contact op als u op zoek bent naar hout voor carports. Wij geven een gratis prijsofferte. We zijn bij de leveringstermijnen zo flexibel mogelijk.

Zoekt u een fabrikant van carports, contacteer ons dan!

Over Massico Image

Over Massico

Massico is gepassioneerd door bouwen met hout. Met veertig jaar ervaring, gedegen vakmanschap en vele tevreden klanten in binnen- en buitenland staan wij borg voor duurzame producten op maat. Wij werken exclusief voor tuinaanleggers, tuincentra, schrijnwerkers, aannemers, chaletparken, campings en andere professionelen.

Over Ons    Contacteer ons

Diensten

 • Aanvraag

  U legt uw wensen voor. Gaat u akkoord met ons prijsvoorstel, ontvangt u een fabricatieplan ter nazicht.

  Meer Info
 • Fabricatie

  Wij gaan aan de slag en vervaardigen het product. We respecteren de termijnen in de mate van het mogelijke.

  Meer Info
 • Eindproduct

  Wij doen een laatste controle. Het eindproduct kan afgehaald worden. U kan gaan bouwen!

  Meer Info

Contacteer ons!

Gratis prijsofferte? Meer informatie? Wij zijn altijd bereikbaar!